Χονγκ Κονγκ

Δείτε καταχωρήσεις

Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Χονγκ Κονγκ

Ακίνητα προς πώληση στο Χονγκ Κονγκ

Το Χονγκ Κονγκ είναι μια αυτόνομη περιοχή στη Νοτιοανατολική Κίνα. Στο παρελθόν ήταν βρετανική αποικία. Το αστικό κέντρο είναι ζωντανό και πυκνοκατοικημένο και είναι ένα σημαντικό λιμάνι και παγκόσμιος οικονομικός κόμβος με ένα πανόραμα γεμάτο ουρανοξύστες. Η Κεντρική Περιοχή φιλοξενεί μνημεία όπως ο Πύργος Τράπεζας της Κίνας Ieoh Ming Pei. Το Χονγκ Κονγκ είναι επίσης ένας από τους πιο διάσημους προορισμούς για ψώνια, φημισμένος για ειδικά ρούχα και για τη νυχτερινή αγορά Temple Street. Περιβάλλεται από τη θάλασσα της Νότιας Κίνας στα ανατολικά, νότια και δυτικά και συνορεύει με την πόλη του Σενζέν, στο Γκουανγκντόνγκ, στα βόρεια του ποταμού Σενζέν.

Εάν έχετε αποφασίσει να μετακομίσετε στο Χονγκ Κονγκ ή απλώς αναζητώντας ακίνητα προς πώληση στο Χονγκ Κονγκ, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η κυβέρνηση εισήγαγε έναν νέο φόρο για την κενή θέση και τους περιορισμούς στο σύστημα προπώλησης. Ωστόσο, οι τιμές των κατοικιών αναμένεται να αυξηθούν κατά 7% τους επόμενους έξι μήνες. Για να διατηρήσουν τα ποσοστά πωλήσεων, οι προγραμματιστές πιθανότατα θα κατασκευάσουν μικρότερα διαμερίσματα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη ακινήτων του Χονγκ Κονγκ το 2018 στα μέσα του έτους, η ανοδική τάση των τιμών των κατοικιών θα επιβραδυνθεί το δεύτερο εξάμηνο μετά την εισαγωγή της κυβέρνησης ενός νέου φόρου κενών θέσεων και περιορισμών φόρου πριν από τις πωλήσεις. Οι τιμές των ακινήτων προς πώληση στο Χονγκ Κονγκ αναμένεται να αυξηθούν κατά 7% τους επόμενους έξι μήνες. Για να διασφαλιστούν τα ποσοστά πωλήσεων, οι προγραμματιστές πιθανότατα θα κατασκευάσουν μικρότερα διαμερίσματα. Το μέσο μέγεθος των νέων διαμερισμάτων έχει ήδη μειωθεί κατά περίπου 40% τα τελευταία 6 χρόνια.

Μικρότερες μονάδες και φθηνότερες τιμές με χρηματοδότηση προγραμματιστών συνέβαλαν σε ισχυρές πωλήσεις στην πρωτογενή αγορά κατά το πρώτο εξάμηνο, με τους προγραμματιστές να κατάφεραν να πουλήσουν πάνω από το 50% των μονάδων που ξεκίνησαν στα περισσότερα νέα έργα.

Στα τέλη Ιουνίου, η κυβέρνηση ανακοίνωσε έξι νέες πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στέγασης της πόλης. Μεταξύ αυτών ήταν ο εξαιρετικά κερδοσκοπικός φόρος διακοπών για την πρωτογενή αγορά.

Η απόφαση της κυβέρνησης να εισαγάγει περαιτέρω πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση ζητημάτων στέγασης στην πόλη σε μια εποχή που τα επιτόκια αυξάνονται και ο τρέχων κύκλος της αγοράς βρίσκεται ήδη στα τελευταία του στάδια και ενέχει κινδύνους. Όταν αλλάζει η αγορά, όλα αυτά τα μέτρα ψύξης που θεσπίστηκαν τα τελευταία χρόνια θα μπορούσαν να εντείνουν οποιαδήποτε κρίση, οδηγώντας σε ελεύθερη πτώση στην αγορά. Επιπλέον, ένας αυξανόμενος αριθμός αγοραστών που ενδιαφέρονται για ακίνητα προς πώληση στο Χονγκ Κονγκ βασίστηκε στη χρηματοδότηση προγραμματιστών, η οποία εφαρμόζει υψηλότερα επιτόκια και δεν απαιτεί δοκιμές πίεσης στους αγοραστές

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB